ON DEMAND
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα ο Τριάδης

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα τον περασμένο Ιανουάριο ήταν ο Τριάδης της Ξάνθης. Ο 26χρονος ακραίος χαφ έχει καταγωγή από την Ήπειρο και είχε έντονο φλερτ με τον ΠΑΣ, αλλά η δέσμευσή του με την Ξάνθη δεν επέτρεψε να γίνει η προσέγγισή του νωρίτερα.

Η περίπτωσή του, όμως επανεξετάζεται και χαρακτηριστικό είναι και το δημοσίευμα του gazetta.gr, πληροφορίες του οποίου αναφέρουν ότι επικρατέστερος σταθμός για τη συνέχεια της καριέρας του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.Ο Παναγιώτης Τριάδης φέτος είχε 18 συμμετοχές στη Super League με 3 ασίστ απολογισμό, ενώ στο κύπελλο Ελλάδος είχε 3 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.

image description

Το δημοσίευμα του gazetta.gr:

Στα «σκαριά» την πρώτη του καλοκαιρινή προσθήκη φαίνεται πως δουλεύει ο ΠΑΣ. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες ο «Αγιαξ της Ηπείρου» κινείται για την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη που μένει ελεύθερος από την Ξάνθη και το deal είναι πολύ πιθανό. Ο 26χρονος ακραίος μετά από έξι σεζόν στην ομάδα της Θράκης (95 συμμετοχές/8 γκολ) κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί της και τα Γιάννινα προβάλουν ως ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Μοιράσου: