image description

Πολλά θέματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ως την επόμενη Παρασκευή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως είθισται, ο κ. Χριστοβασίλης κλείνει τα περισσότερα μέτωπα με τη λήξη των προπονήσεων της αγωνιστικής σεζόν και το ίδιο κάνει και φέτος.

Ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης, στα ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο έθεσε μετ’ επιτάσεως το ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης μέσω αύξησης του μπάτζετ, με τον πρόεδρο να δείχνει ήδη τις διαθέσεις του με τις ανανεώσεις και σύντομα θα το αποδείξει και με τις μεταγραφές που θα γίνουν, οι οποίες φέτος θα εμπεριέχουν συγκεκριμένη στόχευση και όχι μόνο δοκιμές, οι οποίες δεν αποφεύγονται, αλλά θα είναι σαφώς πιο περιορισμένες.

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, μέσα στην ημέρα αναμένεται να κατατεθεί και επίσημα βελτιωμένη πρόταση στον Μπουκουβάλα, η οποία θα είναι μεν μειωμένη σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, αλλά ελάχιστα. Έτσι ο έμπειρος μπακ, που αγωνίζεται πλέον και στα δύο άκρα της άμυνας, θα αποτελέσει την 4η ανανέωση της σεζόν, μετά τους Σκόνδρα, Τζημόπουλο και Αποστολόπουλο. Η επίσημη ανακοίνωση λογικά θα έρθει σήμερα ή αύριο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει μία ακόμα προσπάθεια για τον Γιαννίκογλου, αλλά δύσκολα θα αλλάξει γνώμη ο 25χρονος «πορτιέρε», που θέλει να παίξει σε ομάδα με περισσότερες προοπτικές να είναι βασικός. Έτσι η διοίκηση ουσιαστικά περιμένει να δει τις αποφάσεις του Περιστερίδη πριν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Κοντά στην ανανέωση είναι και ο Αλέξης Μιχαήλ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν ενδιαφερόμενες ομάδες της Super League που τον «ενόχλησαν». Το θέμα του φαίνεται να είναι πλέον τυπικό, αφού δεν υπάρχει απόσταση στα οικονομικά ή τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, απλώς θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση διαδικαστικού χαρακτήρα.

Προς παραμονή οδεύει και ο Τσικάρσκι και από εκεί και πέρα δεν φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες άλλων ανανεώσεων, οπότε η ομάδα θα στραφεί στη συμπλήρωση-ενίσχυση του ρόστερ, με στόχο να έρθουν 3-4 ποιοτικοί παίκτες τουλάχιστον.