image description

Η γραμμή κρούσης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πρώτη που αποδυναμώθηκε ριζικά με το τέλος της σεζόν, αφού οι Σολτάνι, Χέλκβιστ και πιθανόν και ο Μπετρά αποχωρούν, ενώ στον «αέρα» είναι η παραμονή του Κόντε, που αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο και την ομάδα, θα αποχωρήσει. Αν τελικά δεν υπάρξει κάτι περισσότερο από ένα «φιλολογικό» ενδιαφέρον, τότε θα παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν κάνει τους ανθρώπους που «τρέχουν» τα μεταγραφικά να κινηθούν αποφασιστικά για να καλύψουν θέσεις παικτών που αποχωρούν και ήδη προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν η απόκτηση του Παμλίδη, ενός 24χρονου επιθετικού, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις της επίθεσης και αν παρουσιάσει την εξέλιξη που θέλουν στην ομάδα, θα αποδειχτεί μια πολύ καλύτερη επιλογή σε σχέση με αυτούς που φεύγουν.

Οι επόμενες περιπτώσεις που εξετάζονται είναι του Λουκίνα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και του Τουράμ από την Κέρκυρα. Ο πρώτος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην ομάδα της Άρτας με 11 γκολ σε 28 συμμετοχές, ενώ έχει και μια σχετική εμπειρία από τη Super League, με 26 συμμετοχές που είχε με τον Ηρακλή, τις 13 τη σεζόν 2015-2016 και τις άλλες 13 τη σεζόν 2016-2017.

Την περασμένη Κυριακή ο κ. Πετράκης τον «τσέκαρε» και ιδίοις όμμασι, αφού τον είδε στο παιχνίδι Καραϊσκάκη-ΟΦΗ.

Η περίπτωση του Τουράμ μπορεί να προχωρήσει αν περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, καθώς είχε έναν τραυματισμό από την αρχή της σεζόν, που τον κράτησε για πολύ καιρό στην εξέδρα. Είναι, όμως, ένας ποιοτικός παίκτης, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, αν επαναλάμβανε τις εμφανίσεις που είχε κάνει με τους Φαίακες προ διετίας.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Football League θα ανακοινωθεί κάτι για τον 27χρονο Γιάννη Λουκίνα, αν προχωρήσουν με επιτυχία οι διαπραγματεύσεις, που απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.