Αν και είμαστε ακόμα στον Μάιο, το παζλ του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει να παίρνει μορφή και ελαχιστοποιούνται τα κομμάτια που λείπουν για να πάρει την τελική του μορφή. Ωστόσο, τα κομμάτια αυτά είναι από τα πλέον βασικά.

Διοίκηση και προπονητής έχουν κάνει αλλεπάλληλα ραντεβού μέσα στον Μάιο και πλέον έχουν καταλήξει στις μεταγραφές που απομένουν, τόσο σε θέσεις όσο και σε ονόματα. Τα τελευταία, όμως, δεν είναι και λίγα. Η λίστα εμπλουτίζεται συνεχώς με διάφορες περιπτώσεις, ώστε να βρεθούν εκείνοι που θα συνδυάζουν ταλέντο, ηλικία, φιλοδοξίες, χαρακτήρα και φυσικά θα είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα της «κυανόλευκης» ομάδας.

Εκεί που έχει εστιάσει η ομάδα το ενδιαφέρον της είναι για αριστερό μπακ, επιτελικό χαφ να παίζει στις θέσεις 8 και 10, δεξί εξτρέμ και έναν ακόμα επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Κόντε. Είναι οι 4 σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού αυτές. Από εκεί και πέρα, ίσως να προστεθεί κι ένα ακόμα στόπερ (γιατί μετά τον Μαυροπάνο ο ΠΑΣ έμεινε με 4 κεντρικούς αμυντικούς) και ένας τερματοφύλακας, εκτός αν προωθηθούν από την ομάδα οι ταλαντούχοι επαγγελματίες που ήταν στην Κ20. Αυτά θα φανούν στην πορεία και ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία, που κάποιες φορές μπορεί να δημιουργήσει νέες ανάγκες. Για φέτος δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και κάποιου δανεισμού νεαρού παίκτη σε άλλη ομάδα για να πάρει συμμετοχές και τέτοια θα μπορούσε να είναι η περίπτωση του Ντόλοβατς, που χρειάζεται παιχνίδια στη Β’ Εθνική ή περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή.

Από ανανεώσεις, οι δύο τελευταίες θα είναι των Νικολιά και Μιχαήλ.

Φυσικά, πάντα ανοιχτό παραμένει το θέμα του προπονητή και από σήμερα και το θέμα του γυμναστή τερματοφυλάκων, αφού ο κ. Τσελιόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Πάντως στη διοίκηση θεωρούν ότι η παραμονή των Πετράκη και Αλεξίου ουσιαστικά έχει δρομολογηθεί, αφού όλες οι κινήσεις έχουν τη σύμφωνη γνώμη τους.

Δείτε πιο κάτω τη λίστα με τους παίκτες που είναι ακόμα στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα, τα νούμερα που έχουν (ενδεχομένως κάποιοι να ζητήσουν να αλλάξουν) και τη λήξη των συμβολαίων τους. Επίκειται, βέβαια επισημοποίηση κάποιων ακόμα αποχωρήσεων, που σημειώνονται δίπλα από τους παίκτες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

6 Αλέξης Μιχαήλ (επίκειται διετής ανανέωση)

-Καρίμ Σολτάνι (επίκειται αποχώρηση)

-Φίλιπ Χέλκβιστ (επίκειται αποχώρηση)

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

88 Αλέξανδρος Νικολιάς (επίκειται διετής ανανέωση)

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

7 Ευριπίδης Γιάκος

9 Πέδρο Κόντε (επίκειται πώληση)

33 Ιγκόρ Βιδάλ

39 Μάρκος Βελλίδης

55 Ένες Ντόλοβατς

11 Μίτε Τσικάρσκι

23 Λάμπρος Ζαχαρός

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020

22 Στέφανος Σιόντης

25 Γιώργος Λουκίνας

44 Απόστολος Σκόνδρας

8 Θεμιστοκλής Τζημόπουλος

77 Αλέξανδρος Αποστολόπουλος

2 Μιχάλης Μπουκουβάλας

12 Κωνσταντίνος Περιστερίδης

3 Άντι Λίλα

4 Θοδωρής Μπέριος

10 Μπρούνο Χαλκιαδάκης

-Φρανκ Μπετρά (επίκειται αποχώρηση)

16 Θοδωρής Βενετικίδης

26 Βασίλης Ζώγκος

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

5 Γιώργος Γώγος

22 Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

80 Άγγελος Λιάσος

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

14 Γιώργος Παμλίδης

-Ζαν Μπατίστ Λέο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ