«Βολικό» το «διαζύγιο» με Χαλκιαδάκη

0

Η προσφυγή Χαλκιαδάκη έσκασε απρόσμενα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο ποδοσφαιριστής έκανε χρήση του δικαιώματός του αμέσως μόλις υπήρξε η καθυστέρηση εξόφλησης της δόσης του συμβολαίου του. Είναι προφανές ότι από πίσω υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον άλλης ομάδας, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι τουρκική και η οποία δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει χρήματα στον σύλλογο της Ηπείρου για την απόκτηση του Ελληνοβραζιλιάνου.

Αγωνιστικά δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα για τους «κυανόλευκους», αφού ο Χαλκιαδάκης δεν απέδωσε αυτό που πίστευαν στην ομάδα ότι μπορούσε. Γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκαν και τόσοι επιθετικοί, ενώ παράλληλα αναζητείται μεταγραφή παίκτη που θα αγωνίζεται πίσω από τους επιθετικούς, ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον προπονητή στην ενδεκάδα για το επόμενο πρωτάθλημα. Από αγωνιστικής άποψης, λοιπόν, ήταν ένα βολικό «διαζύγιο».

Υπάρχει, όμως και η άλλη όψη, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι συνεχίζει η ομάδα για μικροποσά να χάνει παίκτες με προσφυγές, αντί να οδηγείται σε «βελούδινα» διαζύγια. Στις προσφυγές που είχε τα τελευταία χρόνια η ομάδα, δεν μιλάμε για παίκτες που ήταν απλήρωτοι επί πολλούς μήνες ή ένιωθαν ανασφάλεια για τις δυνατότητες της ομάδας να αντεπεξέλθει στα συμφωνηθέντα, αλλά μιλάμε για παίκτες που έκαναν προσφυγές αμέσως μόλις έβρισκαν κάτι καλύτερο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια διαμαρτυρία τους προς τη διοίκηση για καθυστερήσεις. Αυτό καταδεικνύει ότι υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, που θα μπορούσε να λειτουργήσει προληπτικά για τέτοιες αιφνιδιαστικές κινήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Χαλκιαδάκης είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα, που σημαίνει ότι θα έμενε άλλα δύο χρόνια στην ομάδα, γεγονός που «φουσκώνει» την αποζημίωσή του. Το που ακριβώς θα φτάσει το ποσό της αποζημίωσης θα κριθεί δικαστικά, εκτός κι αν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, οπότε ο ποδοσφαιριστής θα συμβιβαστεί μ’ ένα μικρότερο ποσό και τη γρηγορότερη απόκτηση της ελευθερίας του, ώστε να υπογράψει άμεσα στην ομάδα που επιθυμεί.

Σχόλια

Comments are closed.