image description

Ο Ορέστ Κούζικ θα αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΣ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Ουκρανούς να σημειώνουν πως η Ελλάδα έχει προσελκύσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την χώρα ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αναδεικνύεται σε… μάστερ στις μεταγραφές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Όπως σημειώνει ο γνωστός Ουκρανός ατζέντης, Αλεξάνταρ Πάνκοφ: “Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε επιμονή για την απόκτησή του και σίγουρα ο Ορέστ έκανε την σωστή επιλογή. Μέσα από τα παιχνίδια και το πρωτάθλημα, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρία να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Η ομάδα του ΠΑΣ είναι εξαιρετική στην μεταγραφική πολιτική της. Ο ελληνικός σύλλογος πούλησε τον νεαρό Μαυροπάνο στην Άρσεναλ. Όχι Κιέβου, αλλά αυτή του Λονδίνου”.

Μάλιστα, στο δημοσιεύματα γίνεται και αναφορά στους παίκτες που επέλεξαν να μετακομίσουν από την Ουκρανία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στους Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), Τσιγκρίνσκι (ΑΕΚ), Πριντέντα και Μπούτνικ (Λαμία) ενώ πρόσφατα την απόφαση για μεταγραφή σε ελληνικό σύλλογο και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ πήρε και ο Εβγέν Χατσερίδης μετά από χρόνια παρουσίας στην Ντιναμό Κιέβου.

[Πηγή: sdna.gr]