Σημείο κλειδί για τη νίκη της ομάδας του, χαρακτήρισε ο Γκουστάβο Πογιέτ, το χαμένο πέναλτι του Τσουκαλά, με το οποίο θα μπορούσε ο ΠΑΣ να ισοφαρίσει το ματς. Από εκεί και πέρα τόνισε ότι έγινε ένα ματς όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει, αφού περίμενε τον ΠΑΣ να κατέβει με 3-5-2.

«Έγινε ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε. Με την έκπληξη που έκαναν τα Γιάννινα να παίξουν στο τελευταίο ματς με 3 στην άμυνα, εμείς προσαρμοστήκαμε καλά, ξεκινήσαμε καλά και το πέναλτι που έχασε ο ΠΑΣ όλοι συμφωνούμε ότι ήταν το σημείο κλειδί του παιχνιδιού. Ο Ανέστης από 21 Δεκεμβρίου που έκανε ένα λάθος, από τότε και μετά βοήθησε την ομάδα, έκανε σημαντικές αποκρούσεις και του οφείλουμε πολλά.

Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, μας λείπει ακόμα το να έχουμε τον έλεγχο όταν προηγούμαστε σ’ ένα παιχνίδι. Χρειάζεται χρόνος, δεν ξέρω πόσος. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Θέλω να φτάσουμε να παίζουμε 90 λεπτά καλά.

Για να κάνουμε το ρεζουμέ, πιστεύω ότι ήταν σημείο κλειδί το πέναλτι, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για το αν περίμενε πιο δύσκολο το σημερινό παιχνίδι: «Όπως έγινε. Περίμενα να δω το σύστημα με το οποίο θα παίξει ο ΠΑΣ. Αντιμετωπίσαμε πρώτη φορά ομάδα που έπαιξε με 3-5-2 και προσαρμόστηκαν γρήγορα οι παίκτες μου σ’ αυτό».