Ο Πέδρο Κόντε μίλησε στην ιστοσελίδα της Κύπρου «balla.com.cy» για το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον των Κυπρίων, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ενώ για τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι υπάρχουν επίσημες συνομιλίες, αλλά ούτε εκεί υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ενημερώθηκα για τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως μου αρέσει πολύ που υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ, είναι μία μεγάλη ομάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα με ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική. Θα πρέπει να περιμένουμε, όμως, να δούμε τι θα γίνει».
Για το αν έχει επαφές με τους «γαλαζοκίτρινους»: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ακόμη. Χαίρομαι που είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ότι είμαι στους παίκτες που θέλει στην ομάδα και τον ευχαριστώ για τα λόγια του, αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο προς το παρόν».
Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Όντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ, έχουν υπάρξει επαφές το τελευταίο διάστημα, αλλά ούτε σ’ αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο».
Για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ γνωρίζει ότι θέλω να φύγω και να πάω σε μία μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να συνεχίσω, θέλω να εξελιχθώ και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα. Ο ΠΑΣ γνωρίζει την επιθυμία μου, θα δούμε τι θα γίνει».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ