Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Κόντε ήταν θετικός στην προοπτική να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ και έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να προχωρήσει γρήγορα τις συζητήσεις και να παρουσιάσει άμεσα την πρόταση και στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Απ’ αυτά που έχει ισχυριστεί ο μάνατζερ προς την ομάδα του ΠΑΣ, το συμβόλαιο που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιο πάνω από τα χρήματα που του πρόσφεραν ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ, ενώ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα βγει ωφελημένος, αφού δεν θα χρειαστεί να μπει σε διαπραγματεύσεις για το ύψος της ρήτρας και αν θα είναι 600, 500 ή 400 χιλιάδες ευρώ με ένα, δύο ή κανέναν δανεικό, αλλά θα πληρωθεί όλο το ποσό της ρήτρας. Τα… ΠΕΔΡΟ…δόλαρα θα φτάσουν τα 900 χιλιάρικα!

Στον ΠΑΣ, πάντως, σχολίαζαν ότι δεν υπάρχει πρόθεση από τους Σαουδάραβες να πληρώσουν παραπάνω από τη ρήτρα, όπως ακούστηκε αρχικά.

Εφόσον η υπόθεση κυλήσει θετικά, γιατί η πρόταση δεν είναι ακόμα επίσημη προς την ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πετύχει δύο «μυθικές» πωλήσεις σε διάστημα 6 μηνών, του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ και του Κόντε στην Αλ Νασρ, γεγονός που ανεβάζει πλέον το επίπεδο των «κυανόλευκων» στον μεταγραφικό χάρτη και τον καθιστά από τις πλέον ελκυστικές για παίκτες που έχουν φιλοδοξίες να εξελιχθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ