Ένας από τους γνήσιους μαχητές και από τους πιο δυναμικούς παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θοδωρής Μπέριος, αποχαιρέτησε και επίσημα σήμερα, καθώς έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από μέρες ήταν γνωστό ότι δεν ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, καθώς είχε έρθει σε ρήξη από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν με τον κ. Πετράκη και δεν ήταν εύκολο να ξανακολλήσει το γυαλί. Προκειμένου, λοιπόν, να μην υπάρχει κάποιο θέμα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το κλίμα των αποδυτηρίων, ο ποδοσφαιριστής προτίμησε να ζητήσει να αποχωρήσει.

Ο Μπέριος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουγγρική Κισβάρντα, όπου θα είναι συμπαίκτης με τον Μπράνα Ίλιτς, ενώ αποχαιρετώντας τον ΠΑΣ ευχαρίστησε τον κ. Χριστοβασίλη και τον κόσμο για τα 6 περίπου χρόνια που ήταν στα Γιάννενα.

Αναλυτικά:

Και επίσημα έληξε η συνεργασία της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Μπέριο, κοινή συναινέσει, μετά από 6 χρόνια.

Η ομάδα του ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και τις στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία του ΠΑΣ και του εύχεται ότι καλύτερο στη νέα του ομάδα την KISVARDA FC στην Ουγγαρία.

Ο Θοδωρής μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα του ΠΑΣ και τον υπέροχο κόσμο της.»