image description

Ένας ακόμα “έγχρωμος” ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Τετάρτη στην προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα (σ.σ. στην πάνω φωτογραφία δεξιά), αλλά αυτός ήρθε για δοκιμή. Πρόκειται για δεξί μπακ, που αγωνιζόταν σε τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας και ο οποίος έχει ξαναπεράσει από Ελλάδα, αφού μιλούσε ελληνικά. Ωστόσο δεν υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΣ. Ενδεχομένως να παραμείνει σε κάποιες προπονήσεις, πάντως, προκειμένου ο κ. Πετράκης να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

Να σημειωθεί ότι οι δοκιμές που θα γίνουν φέτος θα είναι λίγες και επιλεκτικές, αφού οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και άλλωστε οι περισσότεροι έχουν έρθει, ενώ απομένει η απόκτηση σέντερ φορ που θεωρείται δεδομένη και θα είναι από την ξένη αγορά. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούν εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο της μεταγραφής Κόντε, γι’ αυτό και θα προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία συνεχίζει να υφίσταται, πάντως, αλλά άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει η πρόταση στο “τραπέζι”.

Όσον αφορά το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές από τον ΠΑΣ, πλην του επιθετικού, αυτό θα κριθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας και μετά τα πρώτα φιλικά, όπου θα υπάρχει εικόνα για τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών και τις δυνατότητές τους.