Προχωράει για σέντερ φορ ο ΠΑΣ Γιάννινα

0

Αν και το θέμα του Κόντε δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση κι άλλου επιθετικού και δεν αποκλείεται μέχρι να αναχωρήσει η ομάδα για Καρπενήσι να έχει ανακοινωθεί έμπειρος παίκτης από την ξένη αγορά. Ο ΠΑΣ θέλει επιθετικό που θα έχει γεμάτο πρωτάθλημα και αρκετά γκολ, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει άμεσα στο πρωτάθλημα της Super League.

Υπήρχαν και σήμερα δημοσιεύματα στην Θεσσαλονίκη ότι ο ΠΑΟΚ έκανε νέα επαφή με τον Κόντε χθες Τετάρτη, την ίδια ώρα που ο Μίχελ αναχωρεί για εξωτερικό για να αναζητήσει κι εκεί φορ.

Από την άλλη, όμως, ο Κόντε έχει ακόμα ανοιχτή «πόρτα» για τη Σαουδική Αραβία, αλλά η πρόταση δεν θα είναι ες αεί στο «τραπέζι», γι’ αυτό και το επόμενο 10ήμερο θα είναι κρίσιμο.  Ο Ισπανός θα πρέπει, είτε να απορρίψει οριστικά όλες τις προτάσεις και να αφοσιωθεί στον ΠΑΣ ή να επιλέξει που θέλει να πάει.

Η μεταγραφή επιθετικού θα είναι ενδεχομένως η τελευταία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αν στη διάρκεια της προετοιμασίας θεωρήσει ο Πετράκης ότι θα χρειαστεί μεταγραφή σε κάποια θέση, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια συμπληρώματα όποτε και όταν απαιτηθεί.

Στο μεταξύ, ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιαξής του Πανσερραϊκού, συμφώνησε τελικά με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ έκανε την προσπάθειά του να τον αποκτήσει, όταν ο κ. Χριστοβασίλης είχε βρεθεί στις Σέρρες, αλλά το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

Σχόλια

Comments are closed.