Ενώπιον εξελίξεων με τον Κόντε

0

Το κομβικό σημείο του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Καρπενήσι πλησιάζει και η πρόβλεψη ότι μέχρι εκείνη την ημέρα θα έχει κλείσει το θέμα της μεταγραφής Κόντε, μάλλον θα επιβεβαιωθεί.

Ο Ισπανός στράικερ δεν βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και φημολογείται ότι δρομολογείται πλέον η μεταγραφή του. Ενδεχομένως στις επόμενες 1-2 μέρες να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα για να προχωρήσει και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεμπόδιστα τον σχεδιασμό του.

Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη δρομολογήσει την απόκτηση ξένου επιθετικού, που παίζει και εξτρέμ και κορυφή και ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα να είναι στο Καρπενήσι, αν κερδίσει την προσφυγή του.

Στο μεταξύ, ο Παμλίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε από χθες και θα ακολουθήσει φυσιοθεραπεία για μερικές μέρες, ο Βασιλάκης είχε ενόχληση στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε και ατομικό πρόγραμμα έκανε πάλι σήμερα ο Λέο.

Στα ευχάριστα ήταν η επιστροφή του Κακούμπα, που μαζί με τον Κούζικ -που επανήλθε από χθες- είναι πλέον κανονικά στο πρόγραμμα.

Σχόλια

Comments are closed.