Στο Καρπενήσι με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Πέδρο Κόντε, αλλά λίγο πριν φύγει από τα Γιάννενα είχε κάνει ραντεβού στην Αθήνα με τον κ. Χριστοβασίλη, όπου εκεί του τέθηκαν υπόψη όλα τα δεδομένα. Αυτός ήταν και ο λόγος που έλειψε για 2 ημέρες από τις προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ.

Οι προτάσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας είχαν όντως βάση και δεν ήταν μόνο αυτές, αλλά υπήρξαν κι άλλες. Ωστόσο τα χρήματα που προσφέρονταν στον Κόντε και στην ομάδα δεν κάλυπταν καμία πλευρά. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Χριστοβασίλης ήταν διατεθειμένος να κάνει κάποια μικρή υποχώρηση στη ρήτρα, αν ο Κόντε θεωρούσε ότι έπρεπε να φύγει εδώ και τώρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα να μην είναι πλήρως ικανοποιημένος από τα λεφτά που προσφέρονταν στον ίδιο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χριστοβασίλης έριξε στο τραπέζι την τελική πρόταση του ιδίου για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σαφώς αυξημένες αποδοχές, στα όρια όμως που να αντέχουν τα οικονομικά της ομάδας από τη στιγμή που θα χάσει μια πιθανή μεγάλη πώληση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις διπλάσιες ή ακόμα και τριπλάσιες προτάσεις των άλλων ομάδων, όμως έχει το πλεονέκτημα του ότι ο Κόντε αισθάνεται πολύ όμορφα στα Γιάννενα, έχει την καθολική αποδοχή του κόσμου, αλλά και της ομάδας (διοίκησης, προπονητών, συμπαικτών) και δεν χρειάζεται να πάει σε νέο περιβάλλον όπου θα πρέπει να αποδείξει εκ νέου την ποδοσφαιρική του αξία.

Ο Ισπανός επιθετικός καλείται πλέον να πάρει τις αποφάσεις του όσο πιο σύντομα μπορεί, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Δεν αλλάζει, πάντως, η απόφαση για απόκτηση κι άλλου επιθετικού.

Σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ