Ούτε εκείνοι που τον επέλεξαν να έρθει στον ΠΑΣ δεν έχουν συνειδητοποιήσει την τεράστια δημοφιλία του Ρουμπίλιο Καστίγιο στην Ονδούρα! Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των «κυανόλευκων» είναι καθημερινά στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών μέσων της χώρας του, και φιλοξενούνται δηλώσεις του σε τηλεοράσεις και σάιτ, όπου εξηγεί πόσο μεγάλη πρόκληση ήταν γι’ αυτόν μία πρόταση από την Ευρώπη και πόσο ανυπομονεί να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται!

Μάλιστα έκανε δηλώσεις και κατά την αναχώρησή του από την Ονδούρα!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν παρακολουθήσει τον παίκτη από αρκετά dvd, είχαν σχηματίσει μια εξαιρετική άποψη και αποφάσισαν να του κάνουν πρόταση, παρότι ήξεραν ότι υπήρχαν πολλοί «μνηστήρες» και ότι δύσκολα θα μπορούσε να καταλήξει στα Γιάννενα. Να, όμως, που ο Καστίγιο ήθελε την ευρωπαϊκή πρόκληση, νιώθοντας ότι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο βήμα στην καριέρα του.

Ο Καστίγιο θα είναι την Κυριακή στην Αθήνα και Δευτέρα μεσημέρι θα… «παρουσιαστεί» στο Καρπενήσι, αφού πρώτα περάσει και κάποιες ιατρικές εξετάσεις.

Με Κριζμάν και Καστίγιο ο ΠΑΣ Γιάννινα φτάνει πλέον τους 32 παίκτες ρόστερ και αν δεν αδειάσουν άλλες θέσεις, δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ