Ένα-ένα λύνονται τα προβλήματα τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Πετράκης, αφού στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής μπήκε σε φουλ ρυθμούς και ο Πέδρο Κόντε, που προστέθηκε στις επιστροφές που υπήρχαν από χθες των Κάστρο, Λέο και Αποστολόπουλου.

Από Δευτέρα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα ο Κακούμπα που σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο και πιθανόν και οι Μπουκουβάλας και Λίλα. Επίσης, ο Παμλίδης γύρω στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ετοιμάζεται να γυρίσει κι εκείνος.

Ουσιαστικά τα μόνα προβλήματα που θα έχει από την επόμενη εβδομάδα ο κ. Πετράκης θα είναι οι Περιστερίδης και Βιδάλ, με την ευχή να είναι οι τελευταίοι άτυχοι της σεζόν και από εκεί και πέρα, ο Μπετρά δεν έχει δώσει το «παρών» όλη την εβδομάδα και λογικά θα αποτελέσει παρελθόν.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, στο γήπεδο βγήκαν μόνο 13 παίκτες συν τον Κακούμπα που έκανε ατομικό τρέξιμο, αφού εκείνοι που είχαν αγωνιστεί βασικοί με τον Παναιτωλικό, είχαν πάρει ρεπό, ενώ οι τραυματίες κάνουν αποθεραπεία.

Και σήμερα το πρόγραμμα είχε κατά κύριο λόγο δίτερμα 6Χ6 με τον 13ο, Λέο Μπαπτίστ, να παίζει και στις δύο ομάδες, ανάλογα με το ποια έκανε επίθεση.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει το μίνι τουρνουά στο Πανηπειρωτικό με Παναχαϊκή και Τρίκαλα. Το μίνι τουρνουά θα αρχίσει στις 17:45 και ανά μία ώρα θα διεξάγεται και από ένα ημίχρονο με διαφορετικές ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ