Άλλες δύο επιστροφές για τον Πετράκη

0

Λιγοστεύουν τα προβλήματα τραυματιών που είχε ο Γιάννης Πετράκης τις τελευταίες εβδομάδες, αφού καθημερινά το τελευταίο τριήμερο υπάρχουν επιστροφές, σημάδι ότι εν όψει πρεμιέρας ο ΠΑΣ θα είναι αρκετά γεμάτος και με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Οι δύο που προστέθηκαν σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ήταν οι Λίλα και Κακούμπα, που έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και μάλιστα αγωνίστηκαν στο δίτερμα το οποίο έγινε από το ύψος της μεγάλης περιοχής της μίας εστίας ως την άλλη εστία.

Απόντες ήταν οι Περιστερίδης, Βιδάλ, Μπουκουβάλας και Παμλίδης, ενώ περιττό είναι πλέον να αναφερόμαστε στην απουσία του Μπετρά.

Στο δίτερμα που έγινε ο κ. Πετράκης χρησιμοποίησε τις εξής ενδεκάδες: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Σιόντης και Γιάκος (σε ρόμβο οι δύο εσωτερικοί χαφ), Κούζικ, Κρίζμαν και Κόντε.

Στην άλλη ενδεκάδα έπαιξαν Βενετικίδης και Παπαϊωάννου που μοιράστηκαν τον χρόνο στο τέρμα, Κάστρο ως δεξί μπακ σε μια ενδιαφέρουσα δοκιμή, καθώς ο Κολομβιανός ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό, Κακούμπα αριστερά, Σκόνδρας και Γώγος στο κέντρο άμυνας, Λίλα και Λιάσος οι εσωτερικοί χαφ, Ξύδας και Ντόλοβατς οι ακραίοι, Λέο και Λουκίνας στην επίθεση. Και ο Λέο δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία, παρότι είναι μόλις 3 μέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Για την ιστορία, νικήτρια ήταν η πρώτη ομάδα με γκολ του Κόντε.

Μονομαχία Κάστρο-Κούζικ. Ο ένας δεξί μπακ, ο άλλος αριστερό εξτρέμ σήμερα

Με την προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το κυριακάτικο τουρνουά με Τρίκαλα και Παναχαϊκή, στο οποίο θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για το κοινό.

Σχόλια

Comments are closed.