Πετράκης: «Είχαμε καλά, αλλά και χτυπητές αδυναμίες»

0

Η άμυνα και η μεσαία γραμμή προβλημάτισαν για μία ακόμα φορά σε φιλικό παιχνίδι και ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ότι είδε κάποια θετικά πράγματα στο 45λεπτο με τα Τρίκαλα, αλλά και χτυπητές αδυναμίες στο 45λεπτο με την Παναχαϊκή. Απέδωσε τα γκολ σε εύκολα λάθη, ενώ τόνισε ότι δεν έχει δοθεί η βαρύτητα που έπρεπε στην αμυντική τακτική, την οποία θα δουλέψει η ομάδα τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πετράκη, καθώς επίσης του Γιάκου και του προπονητή της Παναχαϊκής και παλιού παίκτη του ΠΑΣ, Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

«Κι αυτό το φιλικό ήταν πολύ σημαντικό για μας. Στο πρώτο με τα Τρίκαλα είχαμε πολύ καλά πράγματα στο παιχνίδι μας, με την Παναχαϊκή όχι και τόσο πολύ. Είχαμε και αρνητικά που πρέπει να διορθώσουμε. Με τα Τρίκαλα είχαμε πολύ καλή εικόνα και παρουσία. Δεν απειληθήκαμε καθόλου. Το γκολ και μία ευκαιρία που έγιναν, ήταν από δικά μας λάθη ή να πω «δώρα». Με την Παναχαϊκή ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση, γιατί ξεκινήσαμε χωρίς αλλαγές. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν χωρίς να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος ιδιαίτερα προβλήματα, αν και είχε καλύτερη εικόνα από εμάς και φαινόταν πιο επικίνδυνος. Γενικά είχαμε πράγματα που ήταν καλύτερα σε σχέση με προηγούμενα φιλικά, αλλά είχαμε και χτυπητές αδυναμίες που πρέπει να τις βγάλουμε από το παιχνίδι μας».

Για τα αμυντικά λάθη, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίζει να σκοράρει μόνο ο Κόντε: «Μέχρι τώρα το περισσότερο βάρος στην προετοιμασία το δώσαμε στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα γίναμε πιο δημιουργικοί, ανεξάρτητα που τα γκολ τα πέτυχε ο Κόντε. Είχε και ο Κρισμάν 1-2 καλές ευκαιρίες. Γίναμε απειλητικοί. Στο κομμάτι της άμυνας χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά και ειδικά στο κομμάτι που πρέπει να χειριζόμαστε την κατάσταση και να μην κάνουμε λάθη κοντά στην περιοχή μας με ευκολία. Νομίζω ότι έχουμε τον χρόνο να διορθώσουμε το κομμάτι της άμυνας πάρα πολύ γιατί δεν έχουμε δουλέψει όσο θα έπρεπε. Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας να κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν θα αποκτηθεί τερματοφύλακας και τερματοφύλακας: «Βέβαια θα αποκτήσουμε. Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για επιθετικό δεν μπορώ να απαντήσω. Θα δούμε. Για εμένα δεν υπάρχει θέμα Κόντε, τον χρησιμοποιώ 90 λεπτά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα του ΠΑΣ με τον Κάστρο, που η είσοδός του άλλαξε το πρόσωπο του ΠΑΣ: «Δεν έχω σταθεί ποτέ σε παίκτες, όλοι είναι χρήσιμοι, μπορεί να μας βοηθήσει. Και στα λεπτά που δεν έπαιζε ο Κάστρο ήμασταν καλοί με τα Τρίκαλα. Είναι όμως καλός παίκτης, τον πήραμε για να μας βοηθήσει και πιστεύω θα μας βοηθήσει κι αυτός».

 

Σχόλια

Comments are closed.