Γιάκος: «Χρειαζόμαστε φρεσκάρισμα γιατί τα πόδια ήταν βαριά» (video)

0

Ο Ευριπίδης Γιάκος μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το φιλικό τουρνουά με Τρίκαλα και Παναχαϊκή, τονίζοντας ότι από Δευτέρα θα αρχίσει σιγά-σιγά το «φρεσκάρισμα», καθώς η ομάδα είναι ακόμα κουρασμένη από την επίπονη προετοιμασία, ενώ οι επιστροφές τραυματιών θα δώσουν επιπλέον λύσεις.

«Δεν ξέρω αν προβλημάτισε, απλά είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας που η ομάδα δεν έχει δουλέψει και δεν είναι φρέσκια σε κάποια θέματα. Από αύριο θα δουλέψουμε το «φρεσκάρισμα». Τα πόδια μας είναι λίγο βαριά. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ακριβώς από τα φιλικά. Είναι και ομάδες που θέλουν να δείξουν πιο πολύ. Σίγουρα είναι ένα τεστ για τον προπονητή, αλλά και για τους φιλάθλους, αλλά εμείς ξέρουμε τον δρόμο που πορευόμαστε κι εκεί που πρέπει να είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε. Είχαμε κάποια θετικά στοιχεία σήμερα και κάποια αρνητικά που πρέπει να δουλέψουμε. Κάναμε κάποια «δώρα» σήμερα και στα Τρίκαλα και στην Παναχαϊκή. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα και να επιστρέψουν και κάποιοι τραυματίες που θα μας βοηθήσουν, γιατί έβγαλαν πολλά φιλικά κάποιοι άλλοι. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

*Από δική μας παρανόηση, κι ενώ είχαμε ενημερωθεί για δηλώσεις και του Γιώργου Παπαϊωάννου, δεν παρέμειναν οι δημοσιογράφοι για τις δηλώσεις του νεαρού «πορτιέρε». Να ζητήσουμε συγνώμη από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και την ΠΑΕ για το λάθος που είναι δική μας παρανόηση.

Οι δηλώσεις του Γιάκου μετά από εκείνες του κ. Πετράκη

Σχόλια

Comments are closed.