image description

Ο Πάκο Ερέρα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την απόδοση του Άρη στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και για την απόδοση του Μπρούνο Γκάμα.

«Βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος μας απείλησε αλλά όσο κυλούσαν τα λεπτά αποκτούσαμε και πάλι τον έλεγχο. Μπορώ να πω ότι είμαι πιο χαρούμενος με την ομάδα όσο περνάει ο καιρός και είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίον δουλεύουμε

Σε ερώτηση για την πρόοδο της ομάδας, απάντησε: «Υπάρχουν παιδιά τα οποία δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία και είναι δύσκολο να μπουν απευθείας στην ομάδα στο 100% από τη μία μέρα στην άλλη. Προσπαθούμε να τους εντάξουμε, έχουμε τη βοήθεια όλης της ομάδας, των υπόλοιπων παικτών που βοηθούν. Γενικώς, μέρα με τη μέρα, όλοι βελτιωνόμαστε». Σε ερώτηση σχετική με το σύστημα της ομάδας του και το γεγονός ότι άφησε το 4-3-3 και πήγε στο 4-2-3-1, απάντησε: «Το σύστημα εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις. Περίμενα την ενσωμάτωση παικτών όπως ο Μπρούνο Γκάμα αλλά και ο Χαμζά Γιουνές γιατί μας δίνουν επιπλέον επιλογές. Θα διατηρηθεί λοιπόν αυτό το σύστημα».

Όπως ήταν λογικό, ο Πάκο Ερέρα ρωτήθηκε για την απόδοση του Μπρούνο Γκάμα. «Τον γνωρίζω από την Ισπανία και ξέρω τι μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να έχει μόνο δύο προπονήσεις, αλλά έδειξε τι μπορεί να κάνει καθώς πήρε αρκετό χρόνο και ήταν πολύ θετικός».

Σχετικά με το αν ο Αρης θα επιδιώξει την απόκτηση κι άλλου παίκτη, ο Ισπανός εμμέσως το απέκλεισε. «Περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε αν θα παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχουμε, δεν μου αρέσει να έχω μεγάλο ρόστερ. Σε σχέση με την Ισπανία υπάρχουν τέσσερις λιγότερες ομάδες άρα και οκτώ λιγότερα παιχνίδια. Αν προκύψει κάποια ευκαιρία θα τη συζητήσουμε για το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα αλλά είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει στον χλοοτάπητα του Κλεάνθης Βικελίδης. «Είναι ένα πρόβλημα το οποίο με απασχολεί αλλά δεν μπορώ να το λύσω. Θα ήθελα να παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους καταπληκτικούς οπαδούς μας και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πόσο βελτιώθηκαν τα πράγματα», είπε.