Χωρίς τον Μάριο Οικονόμου θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου (21:30) στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League.
O 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός «κουβαλάει» μια αγωνιστική τιμωρίας από παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας την προηγούμενη περίοδο και η ιταλική Ομοσπονδία ενημέρωσε για το γεγονός αυτό την Super League.
Έτσι ο Μάριος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την πρώην ομάδα του, κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από το ποινολόγιο της Super League την Παρασκευή το μεσημέρι.
Αν ο Οικονόμου απουσιάσει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Σέρβο στόπερ Ούρος Τσόσιτς στο πλευρό του Βασίλη Λαμπρόπουλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

