image description

Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το βανδαλισμό που υπέστη ο οικίσκος στον παραλίμνιο χώρο του Περάματος (Λιμανάκι) και δηλώνει ξεκάθαρα και σε όλους τους τόνους πως θα συνεχίσει τη μάχη της δημιουργίας σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής.

Για πολλοστή φορά η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς  όλους τους φορείς να σκύψουν με σοβαρότητα πάνω από το θλιβερό αυτό φαινόμενο που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και να αναλάβει επιτελούς ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.

Σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχουν περιέλθει πια στην διαχείριση του Σπηλαίου Περάματος κι αυτό άμεσα έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκείμενου να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που είχε η Δημοτική Ενότητα Περάματος στη διεκδίκηση του έργου, καθώς και τη διαχρονική προσφορά του Σπηλαίου στην περιοχή του Περάματος αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία το περιβάλλουν οι κάτοικοι του.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η Δημοτική Αρχή έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων.