Μετά τη διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας στις 05.11.2018, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων προχώρησε στην ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 07.11.2018.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης:

Πρόεδρος: ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Αντιπρόεδρος: ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Γραμματέας: ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ταμίας: ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Μέλος: ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θευχαριστεί εκ βαθέων τα Μέλη του Συλλόγου για την αυξημένη προσέλευσή τους στις κάλπες και τους διαβεβαιώνει ότι μέλημά τους θα αποτελέσει η αντιμετώπιση –πόσο μάλλον η άμβλυνση– των φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν τον επαγγελματικό τους χώρο, με άμεσο αντίκτυπο και τελεσφόρα αποτελέσματα και σε επίπεδο κοινωνίας.

Η συμμετοχή των Μελών ξεπέρασε τις προσδοκίες και μεταβίβασε σαφές μήνυμα ανάληψης δράσης. Ως εκ τούτου το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να  σταθει στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας υπεύθυνη και σοβαρή στάση κατά την αντιμετώπιση και επίλυση των αιτημάτων με τη λήψη μιας σειράς, τόσο προληπτικών όσο και κατασταλτικών μέτρων.

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στα Μέλη του Συλλόγου για την ανταπόκριση και τα άμεσα αντανακλαστικά τους στην εκλογική διαδικασία. Τέλος, ευχαριστούμε από ψυχής για την εμπιστοσύνη τους να ανταπεξέλθουμε στο έργο αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ