image description

«Αν και πρόκειται για μια επανάληψη τεχνικών προγραμμάτων των προηγούμενων ετών, εν τούτοις  η παράταξή μας δεν αρνείται, για μια ακόμη φορά  να αποδεχτεί  και το εφετινό,  διότι πάνω από όλα μας ενδιαφέρει το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών μας.

Δυστυχώς, όλα τα τελευταία χρόνια περισσεύουν τα λόγια και τα οράματα της δημοτικής αρχής και απουσιάζουν τα έργα και οι παρεμβάσεις που χρειάζεται η πόλη μας και που θα κάνουν καλύτερη την ζωή όλων μας . Ακόμη και σε θέματα απλής καθημερινότητας η δημοτική αρχή λάμπει δια της απουσίας της”.

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος και  επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ.Νίκος Γκόντας κατά την  χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που συζητήθηκε το  τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ιωαννιτών.

Και συνέχισε: “Στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου συμπεριλαμβάνονται τα ίδια έργα που όμως είναι  τα ίδια με τα έργα προηγούμενων ετών και τα οποία δεν υλοποιούνται. Κάθε  χρόνο υπάρχουν δεσμεύσεις εκ μέρους της δημοτικής αρχής και κάθε χρόνο τίποτα δεν υλοποιείται.

Οι δεσμεύσεις παραπέμπονται  στις καλένδες και οι δημότες μας μόνο έργα δεν βλέπουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του δήμου μας. Η παράταξή μας δεν θα  αρνηθεί να συμβάλει θετικά σε οποιαδήποτε πρόταση  δημιουργική, αρκεί αυτή να κινείται προς τη σωστή και αληθινή κατεύθυνση και κυρίως προς  εξυπηρέτηση του συμφέροντος των συμπολιτών μας, διότι για μας αυτό προέχει τούτη τη στιγμή.

Τα Γιάννινα δικαιούνται καλύτερης τύχης και καλύτερης αντιμετώπισης και από την πλευρά της πολιτείας  όσον αφορά την συμμετοχή στην ανάπτυξη αρκεί  να δείχνει το ανάλογο έντονο ενδιαφέρον και ο δήμος μας .Με αυτές τις  παρατηρήσεις  στηρίζουμε και αυτό το πρόγραμμα έργων για να γίνει  ένα έργο στην  πόλη μας έστω και σε προεκλογική χρονιά, η οποία είναι η τελευταία της θητείας σας».