Το συγκινητικό Χριστουγεννιάτικο βίντεο της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ»

0

Και αυτές τις γιορτές, μοιραζόμαστε τη γεύση του καλού, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ξεκινώντας από την Ήπειρο, η γεύση του καλού φτάνει σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα αγνά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, κάνοντας τις στιγμές μας ακόμα πιο ξεχωριστές, μοναδικές και νόστιμες!

Όλη η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και μία νέα χρονιά συναρπαστική γεμάτη υγεία, καλοτυχία και δημιουργικότητα.

Στο Χριστουγεννιάτικο βίντεο της εταιρίας που συγκινεί με την ανάδειξη της σχέσης με τους ηλικιωμένους κατοίκους των χωριών μας που παραδίδουν το πιο αγνό φρέσκο γάλα για την παρασκευή των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ.

Πολλές φορές είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βλέπουν καθημερινά.

Η Ηπειρώτισσα που δεν αφήνει τον τόπο της που είναι δεμένη μαζί του που όλος ο κόσμος της είναι ένας χαμόγελο μια καλημέρα.

Δύναμή της η προσμονή Σύμμαχός της η απέραντη αγάπη, κέρδος της η προσφορά.

Τρεις γενιές μαζί!

Η Ηπειρώτισσα που στο πρόσωπο των εγγονών της βλέπει όλα τα παιδιά του κόσμου που αξίζουν το καλύτερο που δικαιούνται ένα ποτήρι αγνό φρέσκο γάλα.

Ένα συγκινητικό βίντεο παραγωγής της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε με την υπογραφή του καταξιωμένου Γιαννιώτη σκηνοθέτη Μενέλαου Συκοβέλου.

Η αξία του συγκινητικό αυτού βίντεο έγκειται και στο γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές του δεν είναι ηθοποιοί αλλά καθημερινοί άνθρωποι της περιοχής των Ιωαννίνων.

Σχόλια

Comments are closed.