Ευχαριστίες του Σπάρτακου για το 1ο Christmas Event

0

Το 1ο Christmas Event Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ διεξήχθη στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο «Νεο Κλειστο Ιωαννινων»με μεγάλη επιτυχία . Ο Σπάρτακος Ιωαννίνων B.C. και ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC φιλοξένησαν την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού (Triple Crown) και την γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. αντίστοιχα όπου και αγωνίστηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την Κιβωτό του Κόσμου όπου θα δοθούν έσοδα από το Event.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μικροί αθλητές και αθλήτριες από τις ακαδημίες των συλλόγων με τους γονείς τους,απλοί φίλαθλοι καθώς και επίσημοι καλεσμένοι όπως οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Γιώργος Καλαϊτζής.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για την προσφορά του στο άθλημα καθώς και η Κιβωτός του Κόσμου για το κοινωνικό της έργο.

Ευχαριστήριες πλακέτες δόθηκαν και στην ακαδημία του Παναθηναϊκού (Triple Crown ) καθώς και στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη συμμετοχή τους στο Event.

Ο Σπάρτακος ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας καθώς τους χορηγούς και τους δωροθέτες της εκδήλωσης που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η γιορτή του Basket στην πόλη μας. ( Nissan Γιάννα Καλλή ΕΠΕ, Ζαγόρι, Σπάρτακος Ιωαννίνων B.C. , ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,οδοντιατριο Παύλος Δ. Κοσμάς, Κωνσταντίνος Βαδεβουλης-Χειρουργος οδοντιατρος, SEP Markets Παπαδόπουλος, Domomat, Δουβανας carpet cleaning, Atlas Epirus F.C. academy, Epirus sports and health center, Βιβλιοπωλείο Μαργιολας, Hondos Center, Βιβλιοπωλείο Γραμμή, Φαρμακείο Μαρία Α. Μουλια, Ηπειρωτικά Εδέσματα,Ergo )

Μετά από το event ο υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής της ομάδας του Σπάρτακου Γιάννης Καΐκας δήλωσε τα εξής: » Με την ευκαιρία του δελτίου τύπου της ομάδας μας,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Φράγκισκο και τον φίλο και κουμπάρο μου Γιώργο που αμέσως στο κάλεσμά μου ανταποκρίθηκαν. Ευχαριστώ τον κο Αλβέρτη που παρόλο την δύσκολη περίοδο αλλαγής προπονητή και τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα και τον κύριο Καλαϊτζή που είχε τρία διαφορετικά τουρνουά σε τρεις διαφορετικές πόλεις, ήρθαν στο event για φιλανθρωπικό σκοπό χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαστε σε συνεχή επαφή και για άλλα τέτοιου είδους events στο άμεσο μέλλον με ομάδες από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό στην πόλη μας… Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το «Νέο Κλειστό Ιωαννίνων» για τις άψογες συνθήκες που μας προσφέρουν. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία σας εύχομαι! «

Σχόλια

Comments are closed.