image description

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Δήμος Ιωαννιτών που ενημερώνει για τις προσπάθειες που καταβάλλονται να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στην πόλη, αλλά και τα σημεία που μπορούν οι κάτοικοι να προμηθεύονται αλάτι.

Αναλυτικά:

Σε όλη την έκταση του Δήμου Ιωαννιτών και παρά τις ηπιότερες προβλέψεις της ΕΜΥ, εξελίχθηκε σφοδρή χιονόπτωση. Ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου βρέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα και από τις 5:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, δούλεψαν μηχανήματα του Δήμου και ιδιωτών. Συνολικά δουλεύουν 22 μηχανήματα, μαζί με ιδιωτικές και Δημοτικές “αλατιέρες”.

Όλο το βράδυ της Πέμπτης, ως τώρα και μέχρι αύριο, διεξάγονται διπλές βάρδιες για το προσωπικό με πρόσθετους εργαζόμενους.

Αλάτι για τους πολίτες διατίθεται, όπως και άλλες χρονιές, σε συγκεκριμένα σημεία: στο κεντρικό Δημαρχείο, στο εργοτάξιο του Δήμου, στην πλατεία Ομήρου, στην κεντρική πλατεία στα Λακκώματα, στα πρώην Δημαρχεία σε Πεδινή, Πέραμα, Παμβώτιδα και Ανατολή.

Σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, έχει σημασία να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, να αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις και να δείχνουμε κατανόηση στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον εκχιονισμό!