Ο Σβι Σερφ αποκλειστικά στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM (audio)

0

Μια από τις μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες, τόσο για την Ελλάδα, που πέρασε ως προπονητής του Άρη και του ΠΑΟΚ στη δεκαετία του ’90 όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη, ο Ισραηλινός προπονητής, Σβι Σερφ, μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3.

Κατέκτησε με τον Άρη το κύπελλο κυπελλούχων το 1993 στον τελικό με την Έφες Πίλσεν, την οποία νίκησε με 50-48. Είχε βοηθούς του τους Σφαιρόπουλο και Φλεβαράκη, ενώ ο Ιτούδης πήγαινε έβλεπε τις προπονήσεις του, όλοι πλέον πρώτοι προπονητές πλέον που καταγράφουν τη δική τους μεγάλη καριέρα.

Ο Σβι Σερφ μίλησε για τις διαφορές του μπάσκετ, τις πολλές προσωπικότητες που διαχειρίστηκε ως προπονητής, την ψυχή που κατέθεταν οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές πάντοτε στα παιχνίδια, τις πιθανότητες να επιστρέψει κάποια στιγμή το πρωτάθλημα του μπάσκετ σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις διαφορές με το ΝΒΑ και για το όραμά του για το μπάσκετ γενικότερα.

Ακούστε αναλυτικά τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Μερτζιανίδη στην εκπομπή «Στη Λακούβα» (η συνέντευξη ξεκινάει στο 1:00′:49»)

Σχόλια

Comments are closed.