Όπως είχαμε προαναγγείλει από την περασμένη Δευτέρα με αφορμή και την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γκόντα για τον κίνδυνο υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας σφαγιαστικών διαιτησιών, κινητοποιούνται κι άλλοι φορείς της πόλης προκειμένου πλέον να μην περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αφού αγωνιστικά οι βαθμοί που στερήθηκε η ομάδα από τις διαιτησίες δεν μπορούν να επιστρέψουν πίσω.

Αύριο Πέμπτη στις 14:00 θα γίνει σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, μετά και από αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και εκεί θα κληθούν πλέον όλοι να πάρουν και επίσημα θέση. Ενδέχεται στη σύσκεψη αυτή να μετέχουν και βουλευτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 με έγγραφό της προς το Δήμο Ιωαννιτών αιτήθηκε σύγκληση σύσκεψης ενόψει της ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων πρότασης του Υφυπουργού κ. Γ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει το έγγραφο, η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Για τους παραπάνω λόγους, συγκαλείται σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 18/04/2019 και ώρα 14.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου “Α. ΤΣΑΚΑΛΩΦ”, με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων.