Ιδιότητες μέντιουμ δεν διαθέτει, γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, όμως, έχει άριστη ο Γιώργος Χριστοβασίλης, γι’ αυτό και προέβλεψε ότι ασκείται πολιτική πίεση να αλλάξει η απόφαση για τον ΟΦΗ σε δεύτερο βαθμό. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα φρόντισε αυτήν την πρόβλεψη, εκτός του να την κάνει δημοσίως σε δήλωσή του, να τη στείλει και σε επιστολή προς τον επικεφαλής της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπετ Χούμπελ, την περασμένη Δευτέρα, στην οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του.

Όπως αναφέρει η «Live Sport», στην επιστολή αυτή ο κ. Χριστοβασίλης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει αδικηθεί επανειλημμένα από τη διαιτησία και επιπλέον αναφέρεται και στο θέμα του ΟΦΗ:

«Με λύπη μου θα σας μεταφέρω ότι σε πολλά από τα ματς του πρωταθλήματος στα οποία αγωνίστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις των διαιτητών, στα οποία δεν θέλω κατ’ ουδένα τρόπο να πιστέψω ότι ήταν εσκεμμένα, αλλά δυστυχώς καθόρισαν το αποτέλεσμα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό«.

Στο δεύτερο σκέλος της επιστολής του ΠΑΣ Γιάνινα, γίνεται λόγος και για τη Δικαιοσύνη: «Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος». 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ