image description

Τα αποτελέσματα των τελευταίων 2 μηνών δεν ήταν θετικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά το γεγονός, όμως, ότι έχει μόνο 2 νίκες από τις 9 Φεβρουαρίου και μετά (Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό), εν τούτοις κρατάει ακόμα την τύχη στα χέρια του, αλλά θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση, νικώντας τον Πανιώνιο και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί και νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παίξουν για ένα αποτέλεσμα και μόνο στη Νέα Σμύρνη κι αυτό είναι η νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι ελπίδες “πεθαίνουν”.

Είναι πολύ πιθανό στο ματς της Κυριακής ο ΠΑΣ να κατέβει με πιο επιθετικό σχήμα και επιθετική τριπλέτα τους Κρίζμαν, Μάνο και Παμλίδη σε σχηματισμό 4-3-3.

Στη σημερινή προπόνηση εκτός έμειναν οι Ευαγγέλου, Λίλα, Ξύδας, ενώ οι Σιόντης και Γιάκος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Για τον Γιάκο αύριο θα είναι γνωστό αν θα είναι τελικά στην αποστολή.

Η υπόλοιπη ομάδα είχε στο μενού για σήμερα επιθετική τακτική σε υποομάδες και για τη συνέχεια ανάπτυξη παιχνιδιού μέσα από το διπλό που έπαιξαν.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα το Σάββατο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.