Ένας ακόμα φορέας ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τάσσεται στο πλευρό του. Η Ένωση ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων προστίθεται στους φορείς εκείνους που με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει τα οφέλη της της περιοχής από την παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία, ενώ θυμίζει ακόμα και τα μπαράζ της Ρόδου, στέλνοντας έμμεσο μήνυμα για την αθώωση της ομάδας του Ηρακλείου!

Αναλυτικά: 

Για άλλη μία φορά ζούμε το θέατρο του παραλόγου τόσο μέσα στα γήπεδα με τις αποφάσεις των διαιτητών στους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας, όσο και έξω από αυτά με τις αποφάσεις των «ανεξάρτητων» και «ανεπηρέαστων» οργάνων σε υποθέσεις που αφορούν τους ανταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είμαστε στο πλευρό της Διοίκησης της ομάδας μας και του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια γίνει για να προασπίσει τα συμφέροντα της οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να διορθωθεί η κατάφωρη αδικία που θέλουν να επιβάλουν για άλλη μία φορά οι «Παράγκες» που στήνονται ευκαιριακά για να σώσουν αυτόν που «φαίνεται» να είναι ο πιο ισχυρός και απειλεί περισσότερο στο παρασκήνιο για να τη γλιτώσει.

Ο Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γιάννινα είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μία ομάδα για τους απανταχού Ηπειρώτες. Πολύ περισσότερο για τον κλάδο μας, καθώς η καλή πορεία της ομάδας μας και η παρουσία της στην Ευρώπη και στην Super League αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή του τόπου μας, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των επισκεπτών και γενικότερα στην τουριστική άνθηση της περιοχής μας.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα ζητούσαμε «χάρες» από κανέναν, αν η ομάδα μας δεν άξιζε αγωνιστικά να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία και δεν αδικούνταν για άλλη μια φορά.

Υ.Γ. 1 : Επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη, κανένας μας δεν ξεχνάει ούτε πως το 24 έγινε μεγαλύτερο του 25, ούτε πως η εξορία της Αλεξανδρούπολης έγινε βυσματική μετάθεση στη Ρόδο !!

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ