image description

Η έντονη φημολογία που υπήρχε για διπλό του ΠΑΣ στη Νέα Σμύρνη δεν επιβεβαιώθηκε, με τον ΠΑΣ να γνωρίζει την ήττα μετά από 6 σερί ματς με ισοπαλίες και νίκες επί του Πανιωνίου εκτός έδρας. Ο Άκης Μάντζιος δήλωσε ότι οι παίκτες του επηρεάστηκαν από τη φημολογία, αλλά έπαιξαν για την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: “Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και συγχαρητήρια. Θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι, χωρίς να έχουμε και βαθμολογικό άγχος. Θέλαμε να παίξουμε για τον Πανιώνιο και την ιστορία μας. Ήταν δύσκολη εβδομάδα, ακουγόντουσαν πολλά, εμείς τα καταφέραμε. Είμαστε στην 6η θέση και είναι μεγάλη υπόθεση γι΄αυτήν την ομάδα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και ο κόσμος που μας βοήθησε πολύ”.

Για τα όσο ακούγονταν: “Σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται πολλά και πολλές φορές επηρεάζονται και οι ποδοσφαιριστές. Θέλαμε να τα βγάλουμε όλα αυτά από το μυαλό μας και τα καταφέραμε”.

Για το ματς της Τρίπολης την επόμενη αγωνιστική: “Θα παίξουμε με την ομάδα όπως παίζουμε συνέχεια και στο ματς με την Τρίπολη θα παίξουμε για βαθμούς ή βαθμό. Θα δούμε τι απουσίες θα έχουμε, γιατί υπάρχουν και τιμωρημένοι”.

Για τη νέα σεζόν και αν έχει αρχίσει ο σχεδιασμός: “Σιγά-σιγά ναι έχει αρχίσει…”