Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Μιχαήλ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη NOVA και τόνισε ότι είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα για όλους και ότι με το τέλος του πρωταθλήματος όλοι θα πρέπει να καθίσουν να απολογηθούν για όσα έκαναν και όσα δεν έκαναν.

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Έπρεπε να πάμε για 2 τελικούς και όπως μπήκαμε σήμερα στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήταν τελικός για μας. Μετά το 15λεπτο και το γκολ που δεχτήκαμε πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε να τα παίξουμε όλα για όλα, βάλαμε νωρίς το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε αβίαστα λάθη, δεν φάγαμε χόρτο. Από μια δεύτερη φάση φάγαμε κι ένα δεύτερο γκολ. Ο Πανιώνιος δεν μας έκανε άλλες φάσεις. Στο τέλος βάλαμε γκολ που δεν ήταν οφσάιντ. Θα μας έδινε ένα βαθμό και ίσως να είχαμε περισσότερες ελπίδες.

Είναι μια στενάχωρη μέρα, πικράναμε πολύ κόσμο, στενοχωρήσαμε πολλούς. Η συγνώμη δεν είναι αρκετή πλέον. Έχει μείνει ένα παιχνίδι, δεν μ’ ενδιαφέρει αν είναι με τον πρωταθλητή, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε. Τώρα πλέον δεν εξαρτόμαστε μόνο από εμάς. Να κερδίσουμε και να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά».

Για το αν είναι μια πολύ στενάχωρη μέρα γι’ αυτόν που είναι ΠΑΣ απ’ όταν γεννήθηκε: «Δεν χρειάζεται να το πω εγώ αυτό. Αυτοί που μπορούν το καταλαβαίνουν. Δεν θέλω να πω κάτι ακόμα. Να παίξουμε και το τελευταίο παιχνίδι και τότε θα καθίσουμε κάτω ο καθένας και θα απολογηθεί γι’ αυτά που έκανε και γι’ αυτά που δεν έκανε. Νομίζω ότι όσες πιθανότητες υπάρχουν, πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Θα είναι κρίμα τα Γιάννενα, η Ήπειρος να μην είναι στη Super League».