image description

Τελευταίο γέμισμα «μπαταριών» στον ΠΑΣ Γιάννινα από σήμερα (Μεγάλη Παρασκευή) πριν την τελευταία ευκαιρία να κάνει μία τεράστια ανατροπή στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν σήμερα το πρωί και στη συνέχεια αναχώρησαν για μίνι διακοπές που θα διαρκέσουν ως την Δευτέρα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους και αρχίζουν προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν και την παραμικρή πιθανότητα παραμονής.

Θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ματς αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά υπάρχουν σίγουρα μεγάλες διαφορές, αλλά ο ΠΑΟΚ θα έρθει με ορισμένες απουσίες παικτών που είναι τραυματίες ή έχουν κάρτες και οι υπόλοιποι θα έρθουν με το μυαλό στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Αν την ίδια ώρα έρχονται και θετικά μηνύματα από το Περιστέρι, με τον ΟΦΗ να χάνει από τον Ατρόμητο, η ψυχολογία των παικτών του Πετράκη θα είναι ασφαλώς τέτοια που το θαύμα μπορεί να γίνει.

Την τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΣ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αθανασιάδη και από τους τραυματίες τους Λίλα και Σιόντη. Από την επόμενη εβδομάδα θα δούμε και τον βαθμό ετοιμότητας Γιάκου, Ξύδα και Πάντελιτς που κι αυτοί είχαν κάποια μικροπροβλήματα.

Το πασχαλινό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα