Παρών και την επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνει ότι θα είναι ο υπάρχηγος του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος, τονίζοντας ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα. Από εκεί και πέρα, χαρακτήρισε μαύρη σελίδα τον υποβιβασμό, αλλά ο ΠΑΣ έχει τη δυναμική να επιστρέψει άμεσα.
«Έγιναν λάθη που μας οδήγησαν στον υποβιβασμό. Είναι μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μας, αλλά ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να υπάρχει. Δεν κοιτάς το παρελθόν, αλλά το μέλλον. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με τον ΠΑΣ, η ομάδα είχε ανοδική πορεία. Η ομάδα στηρίζονταν σε μικρό αριθμό παικτών, φέτος μας πλήγωσαν οι στημένες φάσεις, ήταν κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που μας έφεραν πίσω, δεν καταφέραμε να το νικήσουμε αυτό και έγινε ότι έγινε».
«Ήταν σίγουρα απώλεια ο Κόντε, υπήρξαν πολλά σέντερ φορ, που δεν κατάφεραν να πετύχουν τα γκολ του. Το σημερινό ματς είχε έναν βαθμό δυσκολία παραπάνω, αλλά αν δεν μπορείς να σκοράρεις μέσα στην έδρα σου κάνει πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μεγάλη δυναμική και πιστεύω ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Super League. Εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και πρέπει να το τιμήσω. Πρέπει να σκεφτούμε τι λάθη έγιναν και να συνεχίσουμε γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μέλλον».