Εκ νέου θέση στο θέμα του υποβιβασμού του ΠΑΣ Γιάννινα παίρνει η δημοτική παράταξη του κ. Γκόντα, Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «το έγκλημα ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΣ πληρώνει το τίμημα της ‘εξυγίανσης». Παράλληλα καλεί τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει από φέτος η αναδιάρθρωση, αφού προβλέπεται από τον ΚΑΠ να γνωστοποιείται στις ομάδες 2 χρόνια νωρίτερα η οποιαδήποτε αλλαγή και τέλος καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια.

Αναλυτικά:

Το έγκλημα σε βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ολοκληρώθηκε χθες στο Ζωσιμάδες. Η ομάδα μας, η ομάδα όλων των Ηπειρωτών  πλήρωσε το τίμημα της «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου, έτσι όπως το έχει οραματιστεί η αθλητική ηγεσία της χώρας. Ύστερα από οκτώ χρόνια επιτυχημένης πορείας στην SUPER LEAGUE και με μια παρουσία στα αθλητικά σαλόνια της Ευρώπης, η ομάδα οδηγήθηκε μεθοδικά στην μικρότερη κατηγορία, σκορπώντας τη θλίψη και την απογοήτευση σε όλο τον Ηπειρωτικό φίλαθλο κόσμο.

Αύριο την Ήπειρο επισκέπτεται ο Ηπειρώτης Πρωθυπουργός και είναι στο χέρι του να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Πάραυτα να μεριμνήσει ώστε να τηρηθούν τα νόμιμα που έχουν να κάνουν με την περιβόητη  αναδιάρθρωση, η οποία, αν θέλουν να είναι δίκαιη, θα πρέπει να εφαρμοστεί στα δύο χρόνια από την σχετική απόφαση και όχι από τον πρώτο χρόνο όπως μεθοδεύει ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού. Οι Ηπειρώτες δεν ζητούν κάτι παράλογο, αλλά την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα.

Η παράταξή μας ωστόσο καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. Η εικόνα των καταστροφών  που παρουσιάστηκε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν τιμούν την πόλη μας και την ομάδα μας.  Οι φίλαθλοί μας έχουν και ήθος και διαπνέονται από αθλητικό πνεύμα και το έχουν αποδείξει σε όλη τη διαδρομή του θρυλικού  ΑΓΙΑΞ της Ηπείρου.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ