Υπόσχεση άμεσης επανόδου του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις που έκανε μετά την επιθεώρηση των έργων στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, στην αρχή της διήμερης επίσκεψής του στην Ήπειρο! Όσο κι αν φαίνεται απίθανο, ο πρωθυπουργός χωρίς να ερωτηθεί κάτι σχετικό αντιλήφθηκε τη σημασία που διαδραματίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην τοπική οικονομία και από μόνος του αισθάνθηκε την ανάγκη να απευθύνει λόγια… παρηγοριάς στους φιλάθλους, καθώς την Δευτέρα θα περάσει από τη Βουλή η τροπολογία της αναδιάρθρωσης.

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του για τα έργα του αεροδρομίου «Βασιλεύς Πύρρος», ο κ. Τσίπρας είπε και το εξής: «Θα ήθελα να πω για τους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, καλορίζικο (σ.σ. το αεροδρόμιο) και θα έχω μάλλον τη δυνατότητα να το εγκαινιάσω τέλος Ιουνίου.

Ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό, έργο πνοής, οπότε ας μη στεναχωριούνται που πέσαμε στη δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανεβούμε»!

Προφανώς και οι δηλώσεις ενέχουν αστεϊσμό, αλλά το να προαναγγέλλεται ότι ο ΚΑΠ δεν έχει καμία αξία μπροστά στις κυβερνητικές αποφάσεις να περάσει η αναδιάρθρωση, αν μη τι άλλο αποτελεί παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ