Αντιπαράθεση προκάλεσε πριν από λίγο στη Βουλή μία σύντομη τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κωνσταντινέα, σχετικά με το ότι η τροπολογία θα στηριχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήταν γνωστή στις ομάδες, αλλά και την ΕΠΟ από τον Αύγουστο. Ο κ. Κωνσταντινέας κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τους βουλευτές που τάχθηκαν κατά της αναδιάρθρωσης, ότι το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους και ότι ο ίδιος, παρά την αγωνία του για την ομάδα της Καλαμάτας, δεν θα τους ακολουθήσει σε τέτοιες πρακτικές.

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, εξηγώντας ότι η αντίθεση δεν έχει να κάνει με ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά από το γεγονός ότι η τροπολογία υποκρύπτει σκοπιμότητες και είναι παράδειγμα κακής νομοθέτησης, καθώς ο Υπουργός είχε όλον τον χρόνο να φέρει την τροπολογία, αλλά προτίμησε όλη τη χρονιά να καλλιεργεί προσδοκίες και περίμενε να δει ποιοι θα ανέβουν και ποιοι θα πέσουν.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Νίκος Ξυδάκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επετέθη στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον κ. Τασούλα, γιατί όπως είπε, στην ομιλία του ο κ. Τασούλας αναπαρήγαγε  την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα, που αποτελεί λίβελο κατά του πρωθυπουργού και του απευθύνεται με απρεπή τρόπο, ενώ σκοπός του κ. Τσίπρα ήταν να κάνει απλά μια φιλοφρόνηση.

Μέχρι τις 6 υπολογίζεται να έχει γίνει η ψηφοφορία.