image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Α1, κέρδισε όμως ακόμα περισσότερους φιλάθλους, την προσοχή όλου του γυναικείου μπάσκετ ανά την Ελλάδα και μια επόμενη μέρα που προμηνύεται λαμπρή!

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Τόλης Μιχαήλ, μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και την εκπομπή «BAD COMPANY» στους Αλέκο Ζώη, Κώστα Γεωργιάδη και Χρυσόστομο Βητσόπουλο, για το ξεκίνημα της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας, το πότε άρχισαν να πιστεύουν ότι το αγωνιστικό επίπεδο είναι τέτοιο που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, την αναγνώριση απ’ όλους τους αντιπάλους για τον εξαιρετικό κόσμο, το μπαράζ με τον Κρόνο στην Πάτρα και την επόμενη μέρα της ομάδας που περιλαμβάνει συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο του Λιντς, προσοχή στις υποδομές και επένδυση στις μικρές ηλικίες.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαήλ «φέτος τρυπήσαμε το ταβάνι της ομάδας, αλλά του χρόνου θα ξεκινήσουμε από την αρχή με στόχο την άνοδο. Όσο είμαστε εμείς στη διοίκηση, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κοιτάζει μόνο ψηλά και η άνοδος αργά ή γρήγορα θα έρθει».

Από εκεί και πέρα ο κ. Τόλης, που είχε έναν ρόλο συνδετικού κρίκου οπαδών και ΠΑΕ σε θέματα ασφάλειας, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Τόνισε ότι ο υποβιβασμός είναι ευκαιρία να ξαναστηθεί η ομάδα σε στέρεες βάσεις και παράλληλα αναφέρθηκε και στη διαίρεση του κόσμου του ΠΑΣ Γιάννινα με εκ διαμέτρου αντίθετες φιλοσοφίες.

Η συνέντευξη ξεκινάει στο 1:00′:45”