image description

Η περίοδος εξέτασης των φακέλων των ΠΑΕ της Super League ολοκληρώθηκε από το Τμήμα Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, και αυτό το διήμερο (Τρίτη και Τετάρτη) περνάνε από την… «Ιερά εξέταση» του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδοτήσεων.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα περνάει σήμερα την… πόρτα της Επιτροπής και δεν αναμένεται να έχει κάποιο πρόβλημα στον φάκελό της, αφού δεν τις έγιναν κάποιες επισημάνσεις για ελλείψεις ή για έξτρα διευκρινίσεις όλο αυτό το διάστημα. Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΣ αναμένεται να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα με άδεια UEFA, ακόμα κι αν βρεθεί να παίζει στη Super League 2.

Τα αποτελέσματα των αδειοδοτήσεων αναμένεται να γίνουν γνωστά ή σήμερα το βράδυ ή αύριο. Από τη Super League η μόνη ΠΑΕ που κινδυνεύει με αφαίρεση 6 βαθμών και περιορισμό μεταγραφών είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών είχαν εκδοθεί και οι αποφάσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης των ΠΑΕ Football League.

Οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Καραϊσκάκης, Κισσαμικός, Νέος Βόλος, Παναχαϊκή, Πλατανιάς και Τρίκαλα πληρούσαν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κασσιόπη, Εργοτέλης, Ηρόδοτος, Ηρακλής, Σπάρτη και Αιγινιακός δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις της διαδικασίας επιτήρησης και τους αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα.