Στο Διαιτητικό Δικαστήριο εξετάζεται αυτήν την ώρα η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας της Super League, με την ΠΑΕ να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη μη προσέλευση αρκετών δημοσιογράφων.

Δυστυχώς τα μηνύματα φρόντισε η ΕΠΟ να τα στείλει ήδη με τον ορισμό του μπαράζ Πλατανιά-ΟΦΗ, που δεν θα ήταν αναγκαίο αν ο ΠΑΣ δικαιωνόταν, αφού θα σώνονταν ΟΦΗ και ΠΑΣ και θα ανέβαινε απευθείας και ο Πλατανιάς, ενώ πληροφορίες από την εκδίκαση αυτήν την ώρα αναφέρουν ότι η ΕΠΟ έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της αναδιάρθρωσης και εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Έτσι οι Αθηναίοι συνάδελφοι θεωρούν ως ήδη ειλημμένη την απόφαση να μη γίνει δεκτή η προσφυγή του ΠΑΣ και δεν θεώρησαν σκόπιμο να καλύψουν τη διαδικασία όλα τα ΜΜΕ.

Η απόφαση ενδεχομένως να βγει σήμερα το βράδυ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εξετάζεται αυτή τη στιγμή η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της Super League, με την οποία η ομάδα ζητά την παραμονή της στην Α΄ εθνική κατηγορία, με τους νομικούς κ.Αλέξη Κούγια και κα. Χρύσα Σεβαστοπούλου να υποστηρίζουν την υπόθεση.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά αντίστοιχα μας προκαλεί εντύπωση ότι αυτό το σημαντικό γεγονός δεν καλύπτεται από κανένα μέσο ενημέρωσης του αθλητικού χώρου παρόλο που η απόφαση θα κρίνει αρκετές εκκρεμότητες των πρωταθλημάτων.