Μετά από μία μεγάλη δικαστική μάχη που κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα, η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα εξήλθε με αισιοδοξία ότι κάτι θετικό μπορεί να ακουστεί σήμερα το βράδυ, αν και όλοι οι άνθρωποι που χειρίστηκαν την υπόθεση γνωρίζουν πολύ καλά τις πιέσεις που ασκήθηκαν.

Ο κ. Κούγιας με την κα Σεβαστοπούλου ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, ενώ η προσπάθεια της ΕΠΟ να κάνει πρόσθετη παρέμβαση εις βάρος της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα έπεσε στο κενό, με τον κ. Κούγια να καταφέρνει να μην γίνει δεκτή.

Ο δικηγόρος της Super League κ. Οικονομάκης ισχυρίστηκε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έπρεπε να κάνει την προσφυγή του όταν ψηφίστηκε η προκήρυξη και όχι τώρα, ενώ η νομική υποστήριξη του ΠΑΣ Γιάννινα βασίστηκε στον ΚΑΠ.

Ο κ. Χριστοβασίλης με δήλωσή του στο super-fm.gr ανέφερε ότι “δόθηκε μια πολύ μεγάλη μάχη με δυνατά επιχειρήματα από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, υπήρξε μια εξαίρετη νομική εκπροσώπηση και υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση, παρότι υπάρχει μεγάλη πίεση να μη γίνει δεκτή η προσφυγή. Αναμένουμε πιθανότατα μέχρι το βράδυ την απόφαση”.