Η δικαστική μάχη της δικαίωσης δόθηκε σε υψηλότατο επίπεδο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και με κάθε κόστος, αφού το να τίθεσαι αντιμέτωπος με Super League, ΕΠΟ, ακόμα και την κυβέρνηση που ψήφισε την αναδιάρθρωση, δεν είναι και η πιο απλή απόφαση. Η δικαστική νίκη δεν ήρθε, αλλά αυτό -πέραν της προσωρινής απογοήτευσης- δεν πρόκειται να αφήσει σημάδια διάλυσης στην ομάδα, αντιθέτως θα γίνουν τα πάντα για άμεση επιστροφή της εκεί που ανήκει.

Από αύριο κιόλας ο πρόεδρος ετοιμάζεται να σηκώσει μανίκια και να πιάσει δουλειά στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μέχρι το τέλος του μήνα, ίσως και νωρίτερα, αναμένεται να υπάρξει συμφωνία με προπονητή, ενώ τις επόμενες 3-4 μέρες θα υπάρξει κι ένας νέος γύρος συζητήσεων με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, αφού πλέον τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και οι παίκτες ξέρουν σε ποια κατηγορία θα κληθούν να αγωνιστούν.

Να σημειωθεί ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο ήταν ο υψηλότερος βαθμός που μπορούσε να προσφύγει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να κυνηγήσει άλλο το θέμα, αφού η αναδιάρθρωση τελεί υπό τις «ευλογίες» των FIFA και UEFA που δέχονται ότι δεν υπάρχει παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο από τη στιγμή που υπάρχει η συγκατάθεση της ΕΠΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ