Ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, αλλά και να προσφέρουν για κοινωνικό σκοπό είχαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ. Ο σκοπός επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό, αφού συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για την ενίσχυση του Σωτήρη Ντάμαρη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησαν με 3-2, με τον ΠΑΣ να έχει σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Χρήστο Μάστακα, που έβγαλε αρκετά τετ-α-τετ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Μητσόπουλο. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με «φωτοβολίδα» του Τουρσουνίδη στο 20ο λεπτό. Ο ΠΑΣ ξαναπήρε προβάδισμα στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιατούρα για να ισοφαρίσει και πάλι ο ΠΑΟΚ στην εκπνοή του α’ μέρους με τον Δερμιτζάκη.

Το τελικό 3-2 έγινε μετά σέντρα του Σκούφαλη και σουτ του Γιαννάκη στο 55’.

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαχρήστος-Μάστακας): Μάστακας, Ζώης, Οικονόμου, Κώνστας, Τσιάβος, Μπουτσουρής, Κατερίνης, Γιάτσος, Λιάκος, Ζαβογιάννης, Μητσόπουλος, Τζιάλλας, Σέμος, Θεοδωρής, Σκούφαλης, Κοζανίτης, Γκολφινόπουλος, Γήτας, Γραμμόζης, Γιαννάκης, Βαρτζιώτης, Στεργίου, Κλείτσας, Νέος, Παπαβασιλείου, Λαδιάς, Κοντοδήμας, Ντέτσικας

ΠΑΟΚ: Αργυρόπουλος, Καραγεωργίου, Καπετανόπουλος, Χασιώτης, Μαλιούφας, Λαγωνίδης, Μπορμπόκης, Τουρσουνίδης, Δερμιτζάκης, Μαυρέας, Αλεξανδρίδης, Κουρτσαλίδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς, Αντωνόπουλος, , Αλιβάνγλου, Αργυρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ