Ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος επρόκειτο να είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η παρουσίασή του αναβλήθηκε επ’ άοριστον. Ο Μακεδόνας τεχνικός βρέθηκε στα Γιάννενα, επιθεώρησε το προπονητικό κέντρο στο ΠΕΑΚΙ, ενώ συνομίλησε και με ορισμένους παίκτες που γνώριζε προσωπικά, όπως ο Μπουκουβάλας. Μάλιστα ήδη είχε αρχίσει να προετοιμάζει και τους στενούς συνεργάτες που θα είχε μαζί του και όλα φαίνονταν δρομολογημένα.

Από εκεί και πέρα, όμως, για άγνωστο λόγο η συμφωνία κόλλησε (προσωρινά;), με την ΠΑΕ να ενημερώνει ότι ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να συμφωνηθούν πρώτα όλες οι λεπτομέρειες, να υπογραφούν συμβόλαια και μετά να παρουσιαστεί επίσημα. Την ίδια ώρα ήδη κυκλοφόρησαν δημοσιογραφικές φήμες ότι δεν υπήρξε συμφωνία σε κάποιους οικονομικούς όρους και έχει εμπλακεί και πάλι ο Απόλλωνας Σμύρνης που προσπαθεί να επωφεληθεί για να προχωρήσει τη συμφωνία που είχε εκείνος με τον κ. Παπαδόπουλο στα σκαριά.

Πιθανότατα ως το απόγευμα να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το αν τελικά θα επιτευχθεί η συμφωνία και θα γίνει αύριο η παρουσίαση ή αν  η ομάδα θα στραφεί υποχρεωτικά σε άλλη λύση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ