image description

Δεν υπήρξε αίσια έκβαση στο θέμα πρόσληψης του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι δύο πλευρές διαφώνησαν στους γραπτούς όρους του συμβολαίου που είχαν συμφωνηθεί προφορικά από την Δευτέρα και παρά το γεγονός ότι έγιναν δύο ραντεβού μέσα στην ημέρα στα Ιωάννινα, οι Χριστοβασίλης και Παπαδόπουλος συμφώνησαν ότι διαφωνούν και ο καθένας επέστρεψε στη βάση του.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έχασαν τόσο γρήγορα την εμπιστοσύνη τους η μία απέναντι στην άλλη σε οικονομικά θέματα του συμβολαίου, δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να προχωρήσει μία συνεργασία που αργά ή γρήγορα θα είχε άσχημη κατάληξη, διότι αν ξεκινάς με ριζική διαφωνία στις πρώτες 24 ώρες, τι θα γινόταν σε πολύ σοβαρότερα θέματα, όπως του ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, αλλά και των μεταγραφών που πρέπει να γίνουν; Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η «χημεία» είναι το παν για να μακροημερεύσει μια συνεργασία, κάτι που αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε.

Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη είναι προφανές ότι ο κ. Χριστοβασίλης ξεκινάει από το μηδέν τις συζητήσεις με προπονητή, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μπαίνει ξανά στο κάδρο και ενδεχομένως και κάποιες περιπτώσεις ακόμα, αν και είναι νωρίς να γραφτεί το οτιδήποτε με βεβαιότητα. Ο στόχος, πάντως, παραμένει η ομάδα να έχει προπονητή, αν όχι αυτήν την εβδομάδα, σίγουρα την επόμενη.

Επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ενημερώσει ότι “ναυάγησε” η περίπτωση του κ. Παπαδόπουλου, όμως ήδη έχουν δημιουργηθεί άσχημες εντυπώσεις, τόσο στον φίλαθλο κόσμο όσο και με δημοσιεύματα εξ’ Αθηνών.