Η σεζόν έλαβε τέλος και τυπικά! Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα από την Τετάρτη είναι σε διακοπές και ήδη οι περισσότεροι βρίσκονται ξανά με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους, έχοντας πάρει στα χέρια τους πρόγραμμα συντήρησης για το διάστημα που ακολουθεί και το οποίο δεν θα είναι και μικρό, αφού λογικά η προετοιμασία θα ξεκινήσει φέτος μετά τα μέσα Ιουλίου, άρα θα μείνουν σε απραξία για ένα δίμηνο.

Από τη στιγμή που η συμφωνία με τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν ολοκληρώθηκε, δεν μπόρεσαν να λήξουν άμεσα και οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ και είναι άγνωστο τι θα γίνει, τουλάχιστον μέχρι να προσληφθεί ο επόμενος.

Ο κ. Χριστοβασίλης θέλει να κλείσει το θέμα προπονητή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ούτως ώστε οποιαδήποτε κίνηση γίνει από εδώ και πέρα και αφορά αποχώρηση ή μεταγραφή, να είναι πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του νέου κόουτς.

Οι περιπτώσεις προπονητών που έχουν ξεχωρίσει από Ελλάδα είναι των Γρηγορίου και Τάτση. Με τον πρώτο είχε γίνει μια διερευνητική κρούση πριν τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ με τον δεύτερο, αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει από σήμερα και μετά που δεν έχει πλέον αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αν δεν προχωρήσει καμία από τις δύο περιπτώσεις, τότε θα προκριθεί λύση ξένου προπονητή.