Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Μπουκουβάλας, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis radio, όπου αναφέρθηκε στον υποβιβασμό των Ηπειρωτών, αλλά και το δικό του μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας:

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα και το επόμενο βήμα του: «Ηταν μια πολύ περίεργη χρονιά για μας. Είχαμε καλό ρόστερ παρόλα αυτά η ομάδα δεν απέδωσε αυτά που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, τότε δίκαια υποβιβαστήκαμε.

Εγώ δεσμεύομαι με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση και αναλόγως θα πράξουμε».

Για το ότι έφτασε να κληθεί στην Εθνική μέσω του Ηρακλή και πλέον βιώνει τον υποβιβασμό του ΠΑΣ: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Εγώ δεν το βλέπω έτσι διότι και πριν τρία χρόνια που ήμουν στην Εθνική βρέθηκα από τα «αλώνια» στα «σαλόνια». Οπότε σαν να αντιστράφηκαν τα πράγματα. Εγώ θέλω να γίνομαι καλύτερος και να προχωράω. Βρισκόμαστε σε ένα χώρο ο οποίος είναι ομαδικός και όχι ατομικός, και πρέπει να υπάρξει ένας συνδυασμός πραγμάτων για να πετύχεις».

Για το αν του έλειψε ο Ηρακλής και η Θεσσαλονίκη: «Μου έλειψε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη. Συνεπώς και ο Ηρακλής. Δυστυχώς η σημερινή εικόνα με λυπεί όπως και άλλους με τους οποίους μιλάω. Η ομάδα έχει πάρει ένα λάθος δρόμο από ότι φαίνεται και εκ του αποτελέσματος. Εξ αρχής φαινόταν ότι προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα και πρέπει να αλλάξει αυτή η ρότα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρει τον δρόμο του ο Ηρακλής».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ