image description

Το σενάριο να αναλάβει ο Μιχάλης Γρηγορίου προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αρχίζει να χάνει έδαφος, παρότι η «πόρτα» δεν έκλεισε οριστικά. Ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Γρηγορίου ρώτησε αρκετούς ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα, για το τι πρέπει να περιμένει στα Ιωάννινα, έχει πάρει θετικές συστάσεις, αλλά αυτό που τον κρατάει ακόμα διστακτικό είναι οι πιθανότητες να ενδιαφερθεί ομάδα της Super League γι’ αυτόν. Έτσι αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει σοβαρή πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών, εκτός κι αν υπάρξει κάποια ανατροπή.

Όσον αφορά τον Γιάννη Τάτση, όπως δήλωσε και ο ίδιος στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM κάποια επίσημη κρούση από τον ΠΑΣ δεν έχει, αλλά ούτως ή άλλως ηθικά είναι σωστό να μιλήσει πρώτα με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, άρα το να προχωρήσει κάτι πριν τα μέσα της επόμενης εβδομάδας είναι δύσκολο. Πάντως η περίπτωση Τάτση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, ακόμα και από τη Super League.

Τέλος, η πιθανότητα συνεργασίας με ξένο προπονητή έχει κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα με προτίμηση προς κάποιον που θα έχει γνώση των ελληνικών πραγμάτων, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολος ο συνδυασμός ξένου, με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ευρείας αποδοχής από τον κόσμο. Κάποιο ή κάποια στοιχεία θα ενέχουν ρίσκο.

Είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει με αγωνία να δει τι θα γίνει στο θέμα του προπονητή, καθώς μετά από 5,5 χρόνια η ομάδα ξαναβγαίνει στην αγορά για ψάξιμο και ο καθένας έχει και μια προτίμηση, αλλά είναι ένα θέμα που απαιτεί προσοχή, γιατί ο ΠΑΣ θέλει να στοχεύσει ψηλά την επόμενη σεζόν και δεν πρέπει να κάνει λάθος βιασύνης. Η πρώτη επιλογή (Ν. Παπαδόπουλος) είχε άδοξο τέλος, να δούμε πλέον ποια θα είναι η συνέχεια.

Όσον αφορά το ρόστερ, οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται σε αναμονή για τις αποφάσεις του προέδρου στο θέμα προπονητή, ώστε να δουν τι μέλλει γενέσθαι. Πολύ δύσκολα θα μείνουν οι Κάργας και Ν. Μιχαήλ, ενώ οι υπόλοιποι που έχουν συμβόλαιο δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνουν όλοι.